Soms zijn wegers niet precies genoeg om zeker te zijn! Dan moet je tellen. Bijvoorbeeld, als het individuele productgewicht varieert of als je een klein aantal producten per batch hebt, bijvoorbeeld 4 in een variëteitpakket, moet je zeker tellen! QEF is gespecialiseerd in het engineeren van telmachines die alles kunnen tellen!

 

Snel tellen

In uw productie draait alles om snelheid. Onze telmachines zijn daar optimaal geschikt voor. Enkele of dubbele uitvoeringen, wij bouwen ze volgens uw wensen.

 

Hoge snelheid

De dubbele versie van de C4-telmachine heeft twee onafhankelijke machines die in één frame zijn ingebouwd. Ze delen alleen de schakelkast. De operatie kan onafhankelijk van elkaar zijn. Dit voegt extra beveiliging toe aan een reeds rigide systeem en verdubbelt de snelheid.

 

Omgeving

Onze telmachines zijn gebouwd volgens IP54-normen. Omdat we al onze machines in roestvrij staal bouwen, bieden we ook IP65- of IP69-normen voor een aseptische / zware omgeving als een economische optie.

 

Customized

Het frame is aangepast aan uw behoeften, in hoogte en breedte, en aan de vereisten voor uw productvoedsel.

 

Centrale controle

Voor productielijnen met meerdere machines bieden we een centraal besturingssysteem met volledige functionaliteit voor elke machine.

 

Product transport

We bieden u graag allerlei producttransportsystemen aan van en naar onze telmachines. Of het nu gaat om transportbanden, containertransportsystemen en dergelijke, wij zijn uitgerust om u complete oplossingen aan te bieden.

 


Diverse producten

Wat de aard van uw product ook is, zolang het niet in elkaar steekt, kunnen we het tellen.