QEF ontwikkelt hypermoderne, multifunctionele computer vision technologie zowel voor  food en non food bedrijfssectoren. 

 
 
 

Computer Vision

QEF ontwikkelt hyperintelligente camera controle systemen voor computer vision applicaties. Onze Computer Vision systemen zijn wereldwijd geïmplementeerd in geavanceerde couverteer-, mailing-, print- en sorteermachines en worden ook in diverse andere takken van industrie toegepast, waaronder de food sector.

 

 

Sorteerlijnen

QEF ontwikkelt geavanceerde sorteerlijnen voor onder andere de mailing industrie en bibliotheken.

 

Computer Vision Food

FoodQEF ontwikkelt zeer innovatieve computer vision systemen voor de foodsector. Uniek is bijvoorbeeld onze revolutionaire vision technology die de positie van een bol in de machine waarneemt en een signaal geeft aan de robot om de bol goed te zetten. Het schillen en pellen verloopt hierdoor veel efficiënter en levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

 

Elektronische sloten

FoodOok in de lockersystemen van Ubilock zit hoogwaardige elektronica van QEF verwerkt.

 

Track and trace

FoodOnze track and trace-systemen worden niet alleen worden gebruikt voor couverteren, sorteren en printen, maar ook voor het toezicht op en de verwerking van tekstdocumenten in het algemeen.

 

IntelliModule

FoodDe IntelliModule is een camera systeem en een versterking van de CE-gecertificeerd IntelliMatch. Anders dan zijn voorganger wordt hij niet alleen gebruikt voor enveloping, sorteren en printing, maar ook voor de controle en verwerking van tekstdocumenten in het algemeen.

 

Levelsystemen

leveling-systemsQEF electronics ontwikkelt innovatieve oplossingen voor hun professionele levelsystemen voor campers als voor de caravans. Dit hydraulische levelsysteem zorgt ervoor dat campers en caravans met 1 druk op de knop waterpas staan. Binnen een handomdraai kan men daardoor weer op weg naar de volgende bestemming.